Rani lisää pakkauskalvojen valmistuskapasiteettia

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2018-03-21
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Rani Plastilla on jälleen tehty merkittävä koneinvestointi, kun uusi teollisuuden pakkauskalvojen tuotantolinja otettiin äskettäin käyttöön.

Uudella konelinjalla valmistetaan Rani Stretchhood ja RaniCollationShrink -tuotteita, joita käytetään esimerkiksi juomateollisuudessa ja isojen tuotteiden huputuspakkaamisessa.

”Koneen puhallussuhde on iso, mikä tarkoittaa, että valmistettavilla kalvoilla on erittäin hyvät kutistuvuus- ja venymisominaisuudet. Tällä koneella voidaan valmistaa monenlaisia teollisuuden pakkauskalvoja, mutta erityisen hyvin se sopii tarkoituksiin, joissa tarvitaan tiiviisti paikallaan pysyvä pakkaus”, kertoo Rani Plastin tuotantojohtaja Simon Fagerudd.

Koneen tuotannollinen käyttö on jo täydessä vauhdissa. Uusi konelinja täydentää Rani Plastin olemassa olevaa konekantaa ja sen myötä yrityksen kapasiteetti teollisuuden pakkauskalvojen valmistamiseen kasvaa.

”Kone on erittäin tehokas, joten pystymme sekä valmistamaan suuremman määrän korkealaatuista kalvoa että lyhentämään toimitusaikoja”, kertoo Fagerudd.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x