Propaanikaasu käyttöön paperintuotannossa

JULKAISTU: 2021-09-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Duni Groupin ensimmäinen fossiilivapaan BioLPG-propaanikaasun toimitus saapui tytäryhtiö Rexcell Tissue & Airlaidin paperitehtaalle Ruotsin Skåpaforsiin. Siirtyminen pääasiassa elintarviketeollisuuden jätetuotteista valmistettuun biokaasuun on merkittävä askel kohti kiertotaloutta ja pienempää ilmastovaikutusta. Duni Group on näin ollen ensimmäinen paperiteollisuuden yritys maailmassa, joka käyttää tuotannossaan täysin uusiutuvista raaka-aineista tuotettua nestekaasua.

Duni Groupin tavoitteena on olla täysin ilmastoneutraali vuoteen 2030 mennessä. Välitavoite BioPak-brändin täysin ilmastoneutraalista valikoimasta Euroopassa on jo saavutettu. Kuuden vuoden siirtymäajan aikana hiilipäästöistä pystytään arvioiden mukaan leikkaamaan 17 000 tonnia, ja kun toteutus on saatu päätökseen, päästöjä voidaan vähentää vielä 12 000 tonnia vuodessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)