Pilottihankkeessa kehitetään täysin metallista tuubia

JULKAISTU: 10. syyskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Emballator on ilmoittanut lanseeraavansa monotube-prototyypin, joka on valmistettu kokonaan alumiinista. Yhtiö etsii nyt yhteistyökumppaneita pilottihankkeeseensa, jotta tuote voidaan kaupallistaa ja saattaa markkinoille.

Yhtiö kertoo, että uusi tuubipakkaus on täysin muoviton, sillä myös sen korkki on valmistettu alumiinista. Näin ollen kaikki pakkauksen osat voidaan käytön jälkeen kierrättää.

– Monoputki on sataprosenttisesti alumiinia, mikä helpottaa ja parantaa kierrätysprosessia. Tuubissa on samat tuoteominaisuudet kuin aiemmassa vastaavassa pakkauksessa, ja sekä tuubin että korkin muotoilu on sama kuin ennenkin, sanoo Emballator Tectubesin toimitusjohtaja Tobias Lidevei.

Toukokuussa Emballator lanseerasi uuden kokonaan kuluttajilta kerätystä kierrätysalumiinista valmistetun tuubivalikoiman, jota yhtiön mukaan voidaan käyttää terveydenhuollon, kemikaalien ja elintarvikkeiden segmenteissä. Yhtiö julkaisi myös uuden kierrätettävän muovimateriaalin, joka on yhtiön mukaan valmistettu vähintään 90-prosenttisesti kierrätetystä muovista.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)