Pienpanimo kilpailee myös pakkauksillaan

JULKAISTU: 2018-03-11
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Ahvenanmaalainen laatuoluisiin keskittynyt pienpanimo Stallhagen kilpailee myös oluiden näyttävillä kuljetuspakkauksilla. Ne kertovat oluiden tarinaa.

Stallhagen Ab on kasvattanut toimintaansa aina perustamisvuodestaan saakka. Kapasiteetin kasvattamisen myötä yrityksessä päädyttiin tarkastelemaan pakkauksia ja pakkausprosessin parantamista. Uusia ratkaisuja suunniteltiin yhteistyössä DS Smithin kanssa.

DS Smith asiantuntijat suunnittelivat Stallhagenille uudenlaisen joustavan pakkausratkaisun, jossa voitiin siirtyä yhdellä ulkoasulla tehtävästä yhden pullokoon pakkauksesta kolmeen pakkaukseen olutlajikohtaisesti.  Stallhagen pakkaa nyt tuotteet erikokoisista ja erilaista painatuksista koostuviin, ulkoasultaan edukseen koko logistisessa ketjussa erottuviin pakkauksiin. Ne kertovat yksittäisen tuotteen tarinaa ja luovat yhdessä yhtenäisen brändi-ilmeen.

Aaltopahvipakkauksiin materiaaliksi valittu päällystämätön paperi korostaa yritykselle tärkeää ympäristön huomioimista. Uusi pakkausratkaisu vähentää raskaita käsillä tehtäviä vaiheita tuotannossa ja parantaa siten työturvallisuutta.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)