Peter Starck Auraprinttiin myyntipäälliköksi

JULKAISTU: 2018-10-29
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Peter Starck aloitti Auraprintissä myyntipäällikkönä elokuun puolivälissä. Hän on 39-vuotias etikettialan ammattilainen ja työskennellyt viimeiset 10 vuotta Paperityö Oy:ssä.

Koulutukseltaan Starck on AMK-insinööri. Tarkempi koulutuslinja oli paperi- ja kartonkituotteiden myynti ja markkinointi. Paperiteollisuuden puolelta löytyy työkokemusta jo opiskeluajoilta UPM Kymmene Oy:n Jämsänkosken paperitehtaalta pituusleikkurilta. Ensimmäiset pidemmät työsuhteet löytyivät Stora Ensolta, mm. Inkeroisten tehtaalta asiakaspalvelukoordinaattorin tehtävistä.

Starckin työnkuvaan kuuluu konsultoiva myynti. Hänen toimipaikkansa on Auraprintin Vantaan konttorilla. Työhön kuuluu paljon asiakastapaamisia ympäri Suomea.

”Mielenkiintoista on ollut nähdä, miten eri tavalla eri painotaloissa tehdään samat asiat. Auraprintillä on tehokkaat, modernit tuotannonohjausjärjestelmät ja asiakasportaalit. Järjestelmien käyttöön ja niiden mahdollistamaan tehostamiseen on riittävästi resursseja, se on hieno asia. Haastetta on siinä, miten pystyttäisiin vastaamaan vielä paremmin asiakkaiden toimitusaikatoiveisiin”, Starck sanoo.

 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)

Food 2.0 -hanke kehittää tulevaisuuden ruokajärjestelmää

Valio käynnistää Business Finlandin veturirahoituksella Food 2.0 -hankkeen, jossa kehitetään tulevaisuuden ruokajärjestelmää ja edistetään ruokaviennin kilpailukykyä.
8f0f0ef91d0f260f_800x800ar