Perunat maustuvat mikrossa

JULKAISTU: 21. tammikuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Tanskalainen Kildespring on lanseerannut uuden perunatuotevalikoiman mikroaaltouunin kestävissä pusseissa. Perunat on pakattu Schur Star Zip-Pop -pussiin, jossa perunat ja maustevoi on sijoitettu kahteen erilliseen osastoon. Valmistuksen aikana perunoiden höyry avaa osastojen välissä olevan sulkimen, jolloin yläosassa oleva voi sulaa perunoiden päälle. Samalla säilyvät perunan arvokkaat ravintoaineet, joista osa menetetään perinteisen keittämisen aikana.

Mikroaaltouunivalmistuksen aikana perunoiden höyry avaan pussin osastojen välillä olevan sulkimen, jolloin yläosaan pakattu maustevoi sulaa perunoiden päälle. Kuvat: Schur

Kildespringin toimitusjohtaja Peer Slynge kertoo, että Schurin pakkauskone löytyi heidän käyttöönsä kuin tilauksesta.

– Olimme korvaamassa valmisaterioissa käyttämiämme lasipurkkeja kevyemmillä pakkauksilla, ja samalla etsimme ratkaisua käyttövalmiiden kastikkeiden pakkausprosesseihimme. Schurin konsepti sopii tuotantosarjaamme täydellisesti.

Schur Star -koneella pakkaaminen voidaan toteuttaa joko osin tai kokonaan automatisoidusti. Se voidaan myös yhdistää erilaisiin punnitus-, täyttö- ja prosessilaitteisiin sekä merkintälaitteisiin.

Schurin Zip-Pop-pussit ovat tällä hetkellä kuluttajien saatavilla Yhdysvalloissa, Australiassa, Liettuassa ja Espanjassa, ja uusia aluevaltauksia on valmisteilla.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)