Pauligin Presidentti on villi pakkaus ja maku

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-02-28
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Pauligin Presidentti vuosikertakahvi 2017 tarjoaa villejä elämyksiä pakkauksena, makuna ja muotokuvanäyttelynä. Pakkauksen suunnitteli ja muotokuvat teki indonesialainen taiteilija Arif Wicaksono.

Wicaksonon käyttämä kuvitustyyli on indonesialaista kulttuuria kuvastava WPAP-tekniikka (Wedha’s Pop Art Portrait). Osana uuden vuosikertakahvin lanseerausta Paulig järjestää ainutlaatuisen muotokuvanäyttelyn Helsingin ja Tapiolan Stockmann-tavarataloissa sekä Helsingin Narinkkatorilla helmi–maaliskuussa. Näyttelyissä on esillä kuusi muotokuvaa Suomen entisistä presidenteistä, höystettynä nykypäivän Indonesialla.

Presidentti Special Blend 2017 on Pauligin mukaan makuhermoja hemmotteleva yhdistelmä parhaita indonesialaisia ja eteläamerikkalaisia kahvipapuja. Mausta voi tunnistaa vivahteita kypsästä viikunasta ja metsämarjoista.

”Vuosikertakahvi saa uniikin makunsa Pohjois-Sumatran vuoristossa hitaasti kypsyneistä pavuista. Pavut on kerätty käsin ja lajiteltu erityisellä triple picked -menetelmällä, jossa pavut on lajiteltu käsin kolmeen kertaa. Lopputuloksena on korkealaatuinen ja aromikas kahvi, jonka makupariksi sopii täydellisesti kookosananasleivonnainen”, kertoo Mikko Poutanen, Pauligin Presidentti-kahveista vastaava Brand Manager.

Paulig on Presidentti-vuosikertakahvia ainakin vuodesta 2012 lähtien. Paulig on viime vuonna myös tehnyt pääkahvibrändeistään erilaisia variaatioita omine pakkauksineen.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak