Pauligin Presidentti on villi pakkaus ja maku

JULKAISTU: 2017-02-28
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Pauligin Presidentti vuosikertakahvi 2017 tarjoaa villejä elämyksiä pakkauksena, makuna ja muotokuvanäyttelynä. Pakkauksen suunnitteli ja muotokuvat teki indonesialainen taiteilija Arif Wicaksono.

Wicaksonon käyttämä kuvitustyyli on indonesialaista kulttuuria kuvastava WPAP-tekniikka (Wedha’s Pop Art Portrait). Osana uuden vuosikertakahvin lanseerausta Paulig järjestää ainutlaatuisen muotokuvanäyttelyn Helsingin ja Tapiolan Stockmann-tavarataloissa sekä Helsingin Narinkkatorilla helmi–maaliskuussa. Näyttelyissä on esillä kuusi muotokuvaa Suomen entisistä presidenteistä, höystettynä nykypäivän Indonesialla.

Presidentti Special Blend 2017 on Pauligin mukaan makuhermoja hemmotteleva yhdistelmä parhaita indonesialaisia ja eteläamerikkalaisia kahvipapuja. Mausta voi tunnistaa vivahteita kypsästä viikunasta ja metsämarjoista.

”Vuosikertakahvi saa uniikin makunsa Pohjois-Sumatran vuoristossa hitaasti kypsyneistä pavuista. Pavut on kerätty käsin ja lajiteltu erityisellä triple picked -menetelmällä, jossa pavut on lajiteltu käsin kolmeen kertaa. Lopputuloksena on korkealaatuinen ja aromikas kahvi, jonka makupariksi sopii täydellisesti kookosananasleivonnainen”, kertoo Mikko Poutanen, Pauligin Presidentti-kahveista vastaava Brand Manager.

Paulig on Presidentti-vuosikertakahvia ainakin vuodesta 2012 lähtien. Paulig on viime vuonna myös tehnyt pääkahvibrändeistään erilaisia variaatioita omine pakkauksineen.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)