Paulig tarjoaa personoituja kahvipaketteja

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-08-16
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Pauligin uudessa palvelussa voi suunnitella ja tilata personoidun kahvipaketin ikimuistoisia hetkiä varten. Kahvit paahdetaan ja pakataan käsin Pauligin Porvoossa sijaitsevalla paahtimolla.

Paulig Shop -verkkokaupan uudessa Mun kahvi -palvelussa voi suunnitella alusta asti oman kahvipaketin kuvineen ja teksteineen. Työkalusta tekee ainutlaatuisen sen helppo käyttöliittymä, suunnittelua nopeuttavat valmiit design-pohjat sekä lisätyn todellisuuden ominaisuus (AR), joka toimii yhdessä Paulig Coffee Moments -sovelluksen kanssa.

”Häitä, polttareita, synttäreitä, turnausvoittoja ja virstanpylväitä voi juhlia ainutlaatuisella ja persoonallisella tavalla luomalla tapahtumaan oman kahvipaketin. Personoitua kahvipakettia voi käyttää esimerkiksi tilaisuuden kutsuna tai kiitoslahjana. Yritykset ja muut yhteisöt voivat antaa oman ilmeen mukaisen kahvin lahjaksi kumppaneilleen. Personoitujen kahvipakettien mahdollisuudet ovat rajattomat”, kertoo Marketing Specialist Maria Väisänen Pauligilta.

Kahvit paahdetaan ja pakataan käsin Pauligin Porvoossa sijaitsevalla paahtimolla. Kahvivaihtoehtoja on kaksi. Käyttäjä voi valita vastuullisesti tuotetun vaalea- ja tummapaahtoisen kahvin väliltä.

”Kuluttajat haluavat entistä enemmän yksilöllisiä tuotteita. Halusimme tuoda personoidut kahvit ja helpon suunnittelun kaikille mahdolliseksi verkossa”, Väisänen toteaa.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox