Papticin kuoret ja kassit Stockalle

JULKAISTU: 23. huhtikuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Stockmann ottaa käyttöön Paptic Tringa -materiaalista valmistetut lähetyskuoret ja ostoskassit. Yritys järjestää myös rahoituskierroksen kevään aikana. 

– Haluamme tarjota asiakkaillemme yhä enemmän vastuullisia vaihtoehtoja, ja pilottiin valitsemamme Suomessa kehitetty kuitumateriaali vastaa erinomaisesti tähän tavoitteeseen. Verkkokauppapakkaus ja ostoskassi ovat tuotteita, joilta vaaditaan laatua ja kestävyyttä. Viime vuosina verkkoasiointi on lisääntynyt, kasvu jatkuu, joten myös myös vastuullisen pakkausmateriaalin hyöty korostuu, Stockmannin epäsuorista hankinnoista vastaava Heli Aarra Hyytinen sanoo tiedotteessa.

Paptic on suomalainen innovaatio, joka mahdollistaa muovin korvaamisen erilaisissa pakkauskäytöissä, joka on tehty uusiutuvista raaka-aineista (selluloosa). Se on kierrätettävä paperin tai kartongin kanssa ja biohajoaa teollisessa kompostoinnissa. Materiaali myös hylkii vettä.

– Olemme ylpeitä yhteistyöstä Stockmannin kanssa verkkokauppapakkausten tuomiseksi suomalaisten kuluttajien käyttöön. Prosessi ideasta toteutukseen on sujunut mallikkaasti. On ollut ilo tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, joka on todella sitoutunut kestävään kehitykseen, kommentoi Papticin tuotepäällikkö Tommi Lehtisalo toteaa.

Paptic Oy hakee suomalaisilta sijoittajilta 5 miljoonan euron sijoitusta kansainväliseen kasvuun

Paptic järjestää yhdessä Springvestin kanssa 22.4. 2020 – 29.5.2020 rahoituskierroksen, jossa suomalaisille sijoittajille tarjotaan mahdollisuus osallistua 5 miljoonan euron rahoituskierrokseen. Rahoituksen avulla yhtiö tulee kasvattamaan erityisesti kansainvälistä näkyvyyttä ja myyntiä nopeasti kasvavassa ympäristöystävällisten joustopakkausmateriaalien markkinassa.

– Aina vuodesta 2015, jolloin perustimme Paptic Oy:n, olemme saaneet yhteydenottoja suomalaisilta sijoittajilta mahdollisuudesta tulla mukaan. Tämä oli keskeinen syy käynnistää Springvestin avustamana suomalaisille sijoittajille suunnattu osakeanti. Haemme tämän nyt kerättävän viiden miljoonan euron lisäksi 2 miljoonan euron sijoitusta strategiselta partnerilta vielä vuoden 2020 aikana. Rahoituksella Paptic tähtää yli 20 miljoonan euron liikevaihtoon jo vuonna 2022, toimitusjohtaja Tuomas Mustonen toteaa.

Paptic on suomalainen startup-yritys, joka perustettiin vastaamaan yhteen maailman suurimmista haasteista – muovijätteen kertymiseen luontoon. Papticin missio on tarjota vastuullisille yrityksille materiaaleja, jotka mahdollistavat vaivattoman siirtymisen muovipakkauksista ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi