Pakkaus voi olla yhtä kuin yrityksen logo

JULKAISTU: 2016-04-19
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Brändäys on viety loppuun saakka, kun yhtiön kuluttajapakkaus on yhtiön logon värinen ja mallinen. Tällainen pakkaus on Domino-ketjun uusi pitsalaatikko.  

Domino-ketju on yhtiön tiedotteen mukaan maailman suurin pitsaketju. Sen tuotteet myydään etupäässä mukaan otettuna tai perille kuljetettuna. Nyt yhtiö on lanseerannut uuden pakkauksen, joka koostuu punaisesta ja sinisestä kuljetuslaatikosta. Yhdessä ne muodostavat yhtiön logon.

Konsepti syntyi kun Iso-Britanniassa havaittiin, että 96 prosenttia pitsoista myydään pareina monien kaksi yhden hinnalla -tarjousten vuoksi. Uuden selkeän pakkauksen suunnitteli bränditoimisto JKR. Pakkaus sisältää entistä vähemmän tuotetietoja. Laatikoiden painamisessa on käytetty korkealaatuista kuumuutta kestävää väriä, ja laatikot ovat täysin kierrätettävää materiaalia.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus