Pakkaus-lehti 3/2020 verkossa

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2020-05-12
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pakkaus-lehden numero 3/2020 on julkaistu viikolla 19. Koronatilanteen vuoksi Suomen Pakkausyhdistys on julkaissut kyseisen numeron myös näköislehtenä verkkosivuillaan, jotta lehti saadaan varmasti kaikkien tilaajien saataville.

Uusimmassa numerossa käsitellään koronan vaikutuksia pakkausalaan ja esitellään LOHAS2020-tutkimuksen tuloksia. Lisäksi lehdestä löytyy muun muassa UPM:n Speciality Papers -divisioonan kuulumisia, Pyroll Groupin toimitusjohtaja Mika Lankilan ajatuksia pakkausalan tilanteesta ja tutustutaan Lassila & Tikanojan toimintaan. Mukana myös kuvareportaasi maaliskuisilta PacTec-, FoodTec- ja PalstExpo-messuilta, ja Termit tutuksi -palstalla vuorossa ovat muovit.

Aivan kuten suuri osa lehden lukijoista, myös Pakkaus-lehden tekijät olivat uuden edessä, ja toimitustyö tähän lehteen tehtiin lähes kokonaan etätoimistoilta. Poikkeusoloissakin valmistui kattava kokonaisuus, joka toivottavasti palvelee myös lehden lukijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Lehteä pääset selaamaan Pakkausyhdistyksen sivuilla. Lukuiloa Pakkauksen parissa!

Ja jos tilauksesi ei tällä hetkellä ole voimassa, pääset päivittämään tilanteen täällä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx