Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

JULKAISTU: 2023-09-29
PÄIVITETTY: 2023-10-12

Toppan, maailmanlaajuinen viestintä-, turvallisuus-, pakkaus-, sisustusmateriaali- ja elektroniikkaratkaisujen toimittaja, on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia. Tunniste on suunnattu esimerkiksi kosmetiikka-, lääke- ja lääketeollisuuden tuotteille sekä alkoholijuomille.

Käyttäjät voivat lukea pulloon kiinnitetyn NFC-tunnisteen älypuhelimella ja tarkastaa, kuinka paljon tuotetta on jäljellä. Tuote tarjoaa myös brändeille tietoa siitä, kuinka paljon tuotetta on käytetty, mitä voidaan hyödyntää esimerkiksi markkinointistrategioita laadittaessa.

Uusi etiketti on esillä Luxe Pack Monaco 2023 -tapahtumassa (2.-4.10.).

Jatka lukemista

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)

Pizzapala pussissa mikroon

Dr Oetker tuo markkinoille pussiin pakatun My Pizza Slicen, jonka voi lämmittää mikrossa pakkauksineen tai valmistaa uunissa tai air fryerillä.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (17)

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka