Päivi Suutari MM Kotkamillsin toimitusjohtajaksi

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-09-09
PÄIVITETTY: 2023-01-18


MM (Mayr-Melnhof) -konserni on nimittänyt MM Kotkamillsin uudeksi toimitusjohtajaksi Päivi Suutarin (58, DI). Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2021.

Päivi Suutarilla on yli 30 vuoden kokemus kartonki- ja pakkaustoimialoilta (Stora Enso, Huhtamaki) ja laaja kansainvälinen kokemus yritysten ja ihmisten johtamisesta Euroopassa ja Aasiassa. Kotkamillsin kehitysjohtajaksi hän tuli vuonna 2019, ja hänellä on ollut keskeinen rooli yrityksen kehitys- ja innovaatiotoiminnan kehittämisessä.

– Päivi Suutari on kokenut johtaja, jolla on kokemusta integraatiotilanteista kansainvälisissä tehtävissä. Hänen tehtävänsä on nyt yhdessä MM-konsernin kanssa luoda strategia, jolla konserni voi ottaa johtavan aseman ensikuitukartonkimarkkinoilla sekä mahdollistaa laminaattipaperin ja sahatavaran valmistuksen menestyksekkään jatkamisen, sanoo MM-konsernin toimitusjohtaja Peter Oswald yrityksen tiedotteessa.

– Sekä MM-konsernin muissa yksiköissä että MM Kotkamillsissä on erinomaista osaamista ja hyvässä kunnossa olevat tuotantolaitokset. Konsernin tuotevalikoiman ja henkilökunnan osaamisen yhdistäminen luo hyvän pohjan käynnissä olevien investointien ja innovaatioiden toteuttamiselle sekä strategian suuntaamiselle, samalla varmistaen, että yrityksen taloudellinen asema säilyy vahvana, Päivi Suutari kommentoi.

MM Kotkamillsin kartonkiliiketoiminnan visionääri, toimitusjohtaja Markku Hämäläinen jättää yrityksen hyvillä mielin.

– Pitkien ponnistelujen jälkeen löysimme MM-konsernin ja totesimme, että siinä on paras mahdollinen isäntä tälle uudelle Kotkamillsille. He ovat tuoneet yritykseen lisää vahvuutta ja kehitysmahdollisuuksia. Paras asia Kotkamillsissä ja syy, miksi olemme päässeet tavoitteisiimme näin hyvin, on henkilöstömme. Kotkamillsissä on mahtava tiimi, parhaat mahdolliset paperin ja kartongin tekijät ja sahaihmiset. Haluankin kiittää koko henkilöstöä tästä hienosta kuusi vuotta kestäneestä matkasta ja toivottaa kaikille hyvää jatkoa. Päivin johdolla MM-konsernin kanssa varmistetaan tämän menestystarinan jatkuminen myös tulevaisuudessa, sanoo Markku Hämäläinen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Mikroaallot vaihtoehtona muovinkierrätyksessä

Muovipakkausten kierrätyksessä vaihtoehtoina ovat mekaaninen tai kemiallinen kierrätys. Drupa-messuilla esiteltiin kolmas vaihtoehto kemiallisen kierrätyksen rinnalle. Siinä mikroaallot tekevät työn.
Florian-Turkx

EFI ajattelee laatikon ulkopuolelta – lanseerasi ainutlaatuisen painosysteemin aaltopahvipakkauksille

Drupa-messuilla EFI esitteli yhdessä Packsizen kanssa personoidun täysväripainatukseen aaltopahvipakkauksille.
EFI

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva