Painamiseen uusia ratkaisuja Konica Minoltalta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-05-16
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Konica Minolta hakee kasvua etiketti- ja pakkauspainatusmarkkinoilta tiivistämällä yhteistyötä osakkuusyhtiönsä MGI:n kanssa. Drupassa esitellään useita uusia ratkaisuja pakkauspainamiseen.

Yksi esillä olevista ratkaisuista on etikettien painatuslinja, jossa Konica Minoltan bizhub PRESS C71cf, GM DC330 -viimeistelijä ja MGI:n JETvarnish-järjestelmä on yhdistetty. Toinen uutuus on B1-koon mustesuihkukone KM-C, joka on kehitetty kartonki- ja joustopakkaussovelluksiin, joissa painopinnan paksuus on 0,3 – 1,2 mm.

Konica Minolta ilmoitti huhtikuussa 2016 nostavansa omistusosuuttaan ranskalaisessa MGI Digital Technology -yhtiössä 40,5 prosenttiin. Samalla MGI:n painokoneet sekä kulta-/hopeaefektejä tuottavat foliointiratkaisut liitetään Konica Minoltan tuotevalikoimaan.

Konica Minolta lanseeraa messuilla myös B2-arkkikoon UV-mustesuihkupainokoneen yhdistettynä MGI:n JETvarnish-järjestelmään. Yhtiö brändää kaikki mustesuihkupainokoneensa ja niihin liittyvät työnkulkuohjelmat Accurio-tuotteiksi. KM-1 tulee olemaan AccurioJet KM-1.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB