PackSummit-päivä!

JULKAISTU: 28. lokakuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Normipäivä toimistolla? Tänä vuonna ne ovat olleet monella aika harvassa, ja tänään Suomen Pakkausyhdistyksen väki työskentelee entistäkin vieraammissa ympyröissä. Työpäivä kuluu Apogee Oy:n studiolla Helsingissä, ja ohjelmassa on kello 11.00 alkava PackSummit 2020 -tapahtuma, joka on tällä kertaa siirtynyt verkkoon. Tapahtumajärjestelyissä SPY:n apuna toimii Prospectum Oy.

Päivän puhujina nähdään Package Research and Testing Oy:n toimitusjohtaja Virpi Korhonen, Huhtamäki Oyj:n yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Richard Ali, Raisio Oyj:n hankintapäällikkö Nina Stenström-Iivarinen sekä Stockmann Oyj:n toimitusjohtaja Jari Latvanen. Ääneen pääsevät yrityspuheenvuoroissa myös Metsä Board, Walki, Suomen Pakkauskierrätys RINKI ja Pyroll. Iltapäivän keynote-puhujana sekä tapahtuman moderaattorina toimii markkinointitoimisto ToinenPHD:n luova johtaja Jani Halme. Iltapäivällä tarjolla on myös juhlahumua ja virtuaalikonfettia, sillä tapahtuman päättää ScanStar 2020 -kilpailun palkintojenjako!

Käsillä on siis tavallista tapahtumarikkaampi keskiviikko. Palkintojenjakoseremoniaa pääset seuraamaan kello 15.00 alkaen täällä. Taltiointi palkintojenjaosta on katsottavissa jälkikäteen myös Suomen Pakkausyhdistyksen Youtube-kanavalla.

… ja somessa kannattaa tietysti seurailla aihetunnisteita #packsummit2020 & #scanstar2020

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi