Pa-Hu nimitti myyntijohtajan talon sisältä

JULKAISTU: 2022-12-14
PÄIVITETTY: 2023-03-01


Yrityksen uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Hans Suominen 1.1.2023 alkaen.

Kotimainen aaltopahvi- ja pakkausvalmistaja Pa-Hu Oy on nimennyt uudeksi myyntijohtajakseen 1.1.2023 alkaen Hans Suomisen. Suominen siirtyy tehtävään talon sisältä myyntipäällikön paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2017 alkaen.

– Minulle on suuri kunnia aloittaa Pa-Hu:n myyntijohtajana ja olla osa yrityksen yli 80-vuotista historiaa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tavoitteemme ovat kunnianhimoiset ja haluan omalta osaltani auttaa koko organisaatiota saavuttamaan asettetut tavoitteet, Suominen sanoo.

Suominen on toiminut Pa-Hu:ssa myyntipäällikkönä vastaten asiakkuuksista mm. raskaan teollisuuden puolella sekä Kraft Armor -tuoteperheen luomisesta ja kehittämisestä. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi Turun ammattikorkeakoulusta. Hans Suominen saa johdettavakseen vajaan kymmenen hengen myyntitiimin, johon parhaillaan rekrytoidaan uusia jäseniä. – Myyntijohtajan löytyminen talon sisältä on meille suuri ylpeyden aihe ja on hienoa, että Hans pääsee ottamaan askeleen urallaan, toimitusjohtaja Sara Raikamo kertoo.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)