Pa-Hu pakkaa myös raskaalle teollisuudelle

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-12-17
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pa-Hu pakkaa kaiken. Monelle tuttu slogan ottaa virtaa yrityksen tuotannon monipuolisuudesta: tehtaalla valmistetaan aaltopahvia, omalla kartonkilaminaattorilla saadaan aikaan mitä erilaisimpiin tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja, ja pakkaustarvikkeiden tukkutoiminta auttaa nopeissa pakkaustarpeissa. Pakkaushommia on yrityksessä tehty jo yli 80 vuotta, joten rutiinia ja osaamista asiakkaiden tarpeiden kartoittamiseen ja ratkaisujen etsimiseen löytyy.

Tällä hetkellä Pa-Hu on myyntijohtaja Janne Telirannan mukaan kasvu-uralla. Olemassa olevia asiakkuuksia on vahvistettu ja uusia hankittu, ja myyntiin etsitään tätäkin kirjoitettaessa lisävahvistuksia. Tuotannon puolella muutos on näkynyt paitsi kasvavina tuotantomäärinä myös työskentelykulttuurin muutoksena, sillä aiemmin vuosia käytössä olleesta yhden vuoron syklistä on siirrytty toimimaan kahdessa, joidenkin tuotteiden osalta jopa kolmessa vuorossa. Toimitiloja on myös laajennettu, eikä toiminnan siirtämisestä toisaalle ole paineita, sillä Veikkola on logistisesti oivallinen tuotantopaikka hyvien yhteyksien vuoksi.

Yhdeksi yrityksen kasvua selittäväksi tekijäksi nousee omassa tehtaassa tuotettu vahva suojamateriaali. Raskaan teollisuuden tarpeisiin Pa-Hu on kehittänyt Kraft Armor -tuoteperheen, joka koostuu eri tavoin yhteenlaminoiduista kartongeista. Kokonaan uusiutuvista materiaaleista valmistettua monikerrosmateriaalia on saatavana sekä vakiotuotteina että asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä, arkkeina tai rullassa.
– Kraft Armorin vahvuuksiin kuuluu muun muassa sen integroitavuus asiakkaan laitekantaan. Käytännössä mitään muutoksia olemassa oleviin linjastoihin ei vaadita, kun halutaan siirtyä aiemmasta materiaalista Kraft Armorin käyttöön, kertoo Pa-Hun myyntipäällikkö Hans Suominen.

Lue koko artikkeli Pakkaus-lehdestä 8/2021 tai Pakkausyhdistyksen verkkosivuilta.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx