Osallistu maksuttomaan PEFC-webinaariin

JULKAISTU: 10. kesäkuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Kestävä kulutus on kasvussa. Nielsenin tutkimuksen mukaan 73 prosenttia kuluttajista sanoo muuttavansa kulutustottumuksiaan ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Brändinomistajien ja pakkausten tuottajien on siis entistä tärkeämpää tuntea käyttämiensä materiaalien taustat.

Heti juhannuksen jälkeen on mahdollisuus päästä kuulemaan kestävien, sertifioitujen kuitupakkausten käytöstä ja kehityksestä, kun maksuton PEFC-webinaari järjestetään tiistaina 23.6.2020. Webinaarin tavoitteena on jakaa tietoa metsäsertifioinnista ja PEFC-sertifioitujen pakkausten käytön merkityksestä terveydelle, luonnon monimuotoisuudelle ja ihmisten hyvinvoinnille.

Webinaarissa ovat puhujina PEFC Internationalista toimitusjohtaja ja pääsihteeri Ben Gunneberg sekä teknisen yksikön päällikkö Michael Berger. PEFC Internationalin markkinointijohtaja Fabienne Sinclair toimii verkkoseminaarin moderaattorina.

Webinaari on englanninkielinen. Lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittautuminen:
https://pefc.org/news/pefc-webinar-creating-impact-through-responsibly-sourced-packaging

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi