Osallistu maksuttomaan PEFC-webinaariin

JULKAISTU: 2020-06-10
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kestävä kulutus on kasvussa. Nielsenin tutkimuksen mukaan 73 prosenttia kuluttajista sanoo muuttavansa kulutustottumuksiaan ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Brändinomistajien ja pakkausten tuottajien on siis entistä tärkeämpää tuntea käyttämiensä materiaalien taustat.

Heti juhannuksen jälkeen on mahdollisuus päästä kuulemaan kestävien, sertifioitujen kuitupakkausten käytöstä ja kehityksestä, kun maksuton PEFC-webinaari järjestetään tiistaina 23.6.2020. Webinaarin tavoitteena on jakaa tietoa metsäsertifioinnista ja PEFC-sertifioitujen pakkausten käytön merkityksestä terveydelle, luonnon monimuotoisuudelle ja ihmisten hyvinvoinnille.

Webinaarissa ovat puhujina PEFC Internationalista toimitusjohtaja ja pääsihteeri Ben Gunneberg sekä teknisen yksikön päällikkö Michael Berger. PEFC Internationalin markkinointijohtaja Fabienne Sinclair toimii verkkoseminaarin moderaattorina.

Webinaari on englanninkielinen. Lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittautuminen:
https://pefc.org/news/pefc-webinar-creating-impact-through-responsibly-sourced-packaging

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus