Orionin pakkaus palkittiin Pro Carton -kilpailussa

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2016-09-19
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Orion Pharman lääkepakkaus voitti sarjansa arvostetussa Pro Carton ECMA 2016 -kilpailussa. Pakkausta kiitetään erityisesti sen avausmekanismista.

Voitto kovassa kilpailussa on kunniaksi suomalaiselle pakkausteollisuudelle. Pakkauksen graafisen ilmeen on suunnitellut Omnicom Media Group Finland. Rakennesuunnittelun ja toteutuksen on tehnyt A&R Carton Oy. Kartongin on tuottanut Stora Enso.

Sileo-pakkaus on lanseerattu ensimmäisen kerran vuonna 2014. Siinä on avausmekanismi, joka mahdollistaa avaamisen ja sulkemisen vähintään kymmenen kertaa. Avaamisen helpottamiseksi tartuntakohdat on merkitty värillä.

Orionin pakkaus voitti Healthcare & Pharmaceuticals -sarjassa. Stora Enson kartongeilla saatiin voitto myös kahdessa muussa sarjassa. Beverages-sarjassa voiton vei Polz Brandy XO -pakkaus ja Confectionery-sarjassa De Neuvillen Egg Box.

Tämä vuosi on Pro Carton ECMA Awards -pakkauskilpailun 20. juhlavuosi. Näiden vuosien aikana kilpailusta on kehittynyt Euroopan arvostetuin kartonkipakkauskilpailu.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x