Opas digitaaliseen pakkauspainamiseen

JULKAISTU: 6. marraskuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Ohjelmatalo Chili Publish on julkaissut opaskirjan digitaalisen painamisen hyödyntämisestä pakkausten kustomointiin, versiointiin ja personointiin.

Kirja opastaa pakkausten tilaajia ja niiden valmistajia siitä, mitä digitaalista tekniikkaa tarvitaan ja miten sitä voidaan käyttää. Kirja kertoo tiedotteen mukaan laajasti pakkaustuotannon tämän päivän trendeistä ja tekniikoista, joilla voi menestyä markkinoilla.

Kirjan on toimittanut tuotepäällikkö Geert Fransen Chili Publish -yhtiöstä.

– Pakkaaminen on kehittynyt, ja nyt pakkaus on itsessään markkinoinnin kanava. Sen vuoksi pakkaamisen on seurattava markkinoinnin trendejä, Fransen sanoo.

Kirjassa käsitellään erityisesti pakkausten kustomointia ja alueellisten versioiden tekemistä sekä yksilöllisten pakkausten tekemistä. Kirjan nimi on “Digital Packaging: A Box Full of – ization Potential”. Sen voi ladata ilmaiseksi Chilin sivuilta. Yhtiön järjestää aiheesta myös webinaareja.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)