Nuoret suunnittelevat Pandalle juhlamakeisia

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-01-26
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Satavuotiaan Suomen kunniaksi joukko nuoria on mukana luomassa tulevaisuuden makeisklassikoita yhdessä Pandan kanssa. Graafisen suunnittelun nuori lupaus Jirka Väätäinen on uudistanut Panda Suomi -konvehtien pakkausilmeen.

Pakkauksen raikas sinivalkoinen värimaailma toistuu konvehtien kääreessä, jossa nähdään tyylitelty Suomen lippu.

Nykyiset Panda Suomi -konvehtimaut, maitosuklaa ja mustikka-vanilja, saavat rinnalleen uusia makuvaihtoehtoja, kun Helsingin yliopiston elintarviketeknologian opiskelijat tekevät tuotekehitystyötä ja makuideointia osana kurssityötään.

Opiskelijoiden kehittämistä konvehtimauista kaksi otetaan mukaan tuotantoon, ja nämä kaksi uutta Panda Suomi -konvehtimakua ovat valikoimissa tämän vuoden syksyllä. Syksyn ajan kuluttajilla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä, kumpi opiskelijoiden kehittämistä konvehtimauista on tulevaisuuden makeisklassikko ja jatkaa Panda Suomi -konvehtivalikoimissa pysyvästi.

”Pandan makeisia on valmistettu Vaajakoskella, Jyväskylän kupeessa, vuodesta 1920, eli lähes koko itsenäisen Suomen ajan. Haluamme tukea nuoria kasvamaan suomalaisen elintarviketeollisuuden tulevaisuuden tähdiksi, sillä he ovat avain tuotekehityksen jatkuvuuteen ja kehittymiseen”, sanoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Ritva Mäenpää Orkla Confectionery  & Snacks Finland Ab:lta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept