Norwichin katsomossa vaihdetaan muoviastiat kartonkisiin

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2020-10-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Norwich City FC ja Kotkamills käynnistävät monivuotisen yhteistyön, jonka tavoitteena on vähentää Norwichin kotistadionilla sekä koulutuskeskuksessa syntyvän muovijätteen määrää. Kumppanuus on osa toimenpiteiden sarjaa, jolla jalkapalloseura pyrkii saavuttamaan asettamansa vastuullisuustavoitteet.

Yhteistyön myötä Norwich Cityn stadionilla käytettävät muoviset kupit ja ruokalaatikot korvataan kartonkisilla, mikä tarkoittaa yli 100 000 tuotteen vaihtumista muovittomiin kolmen seuraavan vuoden aikana. Kun peleistä päästään jälleen nauttimaan stadionilla, jalkapallofaneilla on siis käytettävissään uudenlaiset astiat.

Kotkamills on Norwich Cityn ensimmäinen vastuullisuuskumppani.

– On hienoa nähdä, miten Norwich ottaa vastuun ekologisesta jälleenrakentamisesta. Seuralla ja sen kannattajilla on merkittävä rooli trendien muotoutumisessa, kun rakennetaan uutta ajattelutapaa kestävyyden ja kierrätyksen ympärille, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen

Lue myös Markku Hämäläisen haastattelu Pakkaus-lehden 2/2020 artikkelista.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB