Norwichin katsomossa vaihdetaan muoviastiat kartonkisiin

JULKAISTU: 2020-10-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Norwich City FC ja Kotkamills käynnistävät monivuotisen yhteistyön, jonka tavoitteena on vähentää Norwichin kotistadionilla sekä koulutuskeskuksessa syntyvän muovijätteen määrää. Kumppanuus on osa toimenpiteiden sarjaa, jolla jalkapalloseura pyrkii saavuttamaan asettamansa vastuullisuustavoitteet.

Yhteistyön myötä Norwich Cityn stadionilla käytettävät muoviset kupit ja ruokalaatikot korvataan kartonkisilla, mikä tarkoittaa yli 100 000 tuotteen vaihtumista muovittomiin kolmen seuraavan vuoden aikana. Kun peleistä päästään jälleen nauttimaan stadionilla, jalkapallofaneilla on siis käytettävissään uudenlaiset astiat.

Kotkamills on Norwich Cityn ensimmäinen vastuullisuuskumppani.

– On hienoa nähdä, miten Norwich ottaa vastuun ekologisesta jälleenrakentamisesta. Seuralla ja sen kannattajilla on merkittävä rooli trendien muotoutumisessa, kun rakennetaan uutta ajattelutapaa kestävyyden ja kierrätyksen ympärille, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen

Lue myös Markku Hämäläisen haastattelu Pakkaus-lehden 2/2020 artikkelista.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)