Nimityksiä Metsä Boardin johtoryhmään

JULKAISTU: 2021-10-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Markku Leskelä

Markku Leskelä on nimitetty Metsä Boardin kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan tutkimus, tuotekehitys, kestävä kehitys sekä liiketoiminnan kehitys. Hän on työskennellyt Metsä Boardissa tutkimus- ja tuotekehitysjohtajana vuodesta 2016.

Yhtiön johtoryhmän jäsen Ari Kiviranta on nimitetty teknologiajohtajaksi vastuualueeseen yhtiön teollisen rakenteen kehittäminen, erityisesti Husumin tehtaalla Ruotsissa sekä strategiset investointihankkeet ja teknologia. Hänen aiempi tehtävänsä oli liiketoiminnan kehitysjohtaja.

– Metsä Boardissa on meneillään merkittäviä strategisia investointihankkeita. Niiden lisäksi tarkastelemme myös Husumin tehtaan jatkokehittämistä sekä koko yhtiön teollista rakennetta tulevaisuudessa. Nimitysten myötä vahvistamme investointihankkeiden resurssointia sekä lisäämme panostustamme innovaatiotoimintaan ja kestävään kehitykseen, sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

Metsä Boardin johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mika Joukio, teknologiajohtaja Ari Kiviranta, kehitysjohtaja Markku Leskelä, myynti- ja toimitusketjujohtaja Jussi Noponen, tuotantojohtaja Harri Pihlajaniemi, talousjohtaja Henri Sederholm sekä henkilöstöjohtaja Camilla Wikström.

Muutokset astuvat voimaan 1.10.2021.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus