Nimityksiä: Amerplast, Linkit Concept

JULKAISTU: 3. marraskuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Amerplastissa Ari Olkinuora palaa Suomeen johtajamaan yhtiön hankintatoimintaa. Linkit Conceptissa designjohtajaksi on nimitetty Marika Perätalo.

Marika Perätalo on nimitetty Linkit Concept Oy:n designjohtajaksi 17.10.2016 alkaen. Perätalo tulee täydentämään Linkit Concept Oy:n asiantuntijuutta pakkauksen koko arvoketjun palveluntarjoajana kehittämällä kansainvälistä designyhteistyötä.

Perätalolla on laaja osaaminen pakkausdesignista brändin, myynnin ja tuotannon näkökulmista. Hän on aiemmin työskennellyt Remes & Packart Oy:n luovana johtajana.

Muutoksia Amerplastin organisaatiossa
Amerplastin Grodziskin tehtaan nykyinen tehdaspäällikkö ja Amerplastin hankintajohtaja (Procurement & Sourcing Director) Ari Olkinuora palaa Suomeen.

Olkinuora palaa Tampereelle ja aloittaa Amerplastin hankintajohtajana (Procurement & Supply Chain Director) 1.11.2016 alkaen. Hän tulee vastaamaan Amerplastin hankinnoista ja logistiikasta globaalilla tasolla, sekä johtamaan ja edelleen kehittämään yhteistyötä Amerplastin sopimusvalmistajien kanssa. Hän tulee myös koordinoimaan asiakaspalvelun asioita, tehdaspäälliköiden toimiessa edelleen asiakaspalvelupäälliköiden suorina esimiehinä. Olkinuora raportoi myös jatkossa Reima Kerttulalle ja jatkaa johtoryhmän jäsenenä.

Jaroslaw Trochimiuk on nimitetty Grodziskin uudeksi tehdaspäälliköksi. Hän on ottanut vastuuta vaiheittain syksyn 2016 kuluessa ja virallisesti tehdaspäällikön tehtävät siirtyvät hänelle 1.11.2016. Trochimiukin päätehtävänä on mahdollistaa tehokas, turvallinen ja joustava tuotanto Grodziskissa. Hän aloittaa johtoryhmän jäsenenä 1.11.2016 alkaen ja tulee raportoimaan Reima Kerttulalle.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)