Myyntipakkauksiin näyttävyyttä ja selkeyttä

JULKAISTU: 18. maaliskuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Icare Finland on keskittänyt myyntipakkausten teon yhdelle toimittajalle. Prosessin parempi hallinta on tuonut näyttäviä ja informatiivisia pakkauksia.

Icare Finland Oy on silmänpaineen seulontaan sekä glaukooman diagnosointiin ja seurantaan tarkoitettujen käsikäyttöisten silmänpainemittareiden markkinajohtaja. Icare-silmänpainemittarit kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Icare Finland keskitti myyntipakkausten tekemisen Granolle. Tuloksena keskittämisestä on tiedotteen mukaan parempi laatu ja helpompi projektinhallinta.

Grano on tehnyt yhteistyötä Icare Finlandin kanssa jo pitkään. Icarelle on tehty eri tuotteiden myyntipakkausten lisäksi esimerkiksi esitteitä, käyntikortteja sekä metallisia tuoteständejä.

Icare Finland myy tuotteitaan yrityksille. B-to-b-myynnissä ja -markkinoinnissa kokonaisvaltaisuus on valttia.

”Grano ymmärtää liiketoimintaamme ja tavoitteitamme. Tämä on tiiviin yhteistyön tulosta”, sanoo Icare Finlandin Marketing Communications Manager Suvi Lietzén.

”Helpottaa työtämme, kun suuri määrä painotuotteitamme tulee samasta paikasta. Esimerkiksi myyntipakkausten keskittäminen yhdelle toimittajalle on ollut hyvä päätös, jonka kautta olemme saavuttaneet paremman laatutason kaikissa pakkauksissamme.”

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi