Myyntipakkauksiin näyttävyyttä ja selkeyttä

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-03-18
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Icare Finland on keskittänyt myyntipakkausten teon yhdelle toimittajalle. Prosessin parempi hallinta on tuonut näyttäviä ja informatiivisia pakkauksia.

Icare Finland Oy on silmänpaineen seulontaan sekä glaukooman diagnosointiin ja seurantaan tarkoitettujen käsikäyttöisten silmänpainemittareiden markkinajohtaja. Icare-silmänpainemittarit kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Icare Finland keskitti myyntipakkausten tekemisen Granolle. Tuloksena keskittämisestä on tiedotteen mukaan parempi laatu ja helpompi projektinhallinta.

Grano on tehnyt yhteistyötä Icare Finlandin kanssa jo pitkään. Icarelle on tehty eri tuotteiden myyntipakkausten lisäksi esimerkiksi esitteitä, käyntikortteja sekä metallisia tuoteständejä.

Icare Finland myy tuotteitaan yrityksille. B-to-b-myynnissä ja -markkinoinnissa kokonaisvaltaisuus on valttia.

”Grano ymmärtää liiketoimintaamme ja tavoitteitamme. Tämä on tiiviin yhteistyön tulosta”, sanoo Icare Finlandin Marketing Communications Manager Suvi Lietzén.

”Helpottaa työtämme, kun suuri määrä painotuotteitamme tulee samasta paikasta. Esimerkiksi myyntipakkausten keskittäminen yhdelle toimittajalle on ollut hyvä päätös, jonka kautta olemme saavuttaneet paremman laatutason kaikissa pakkauksissamme.”

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox