Myös Grano ryhtyi suojavarustetoimittajaksi

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2020-05-19
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pakkaus-, paino- ja esillepanoratkaisuja tarjoava Grano kantaa kortensa kekoon suojavarusteiden tuotannossa. Suomalainen markkinointiviestinnän tuotantoyhtiö on kehittänyt ja patentoinut ensimmäisen kotimaisen tuotantomallin terveydenhuollossa käytettäville hihallisille suojaesiliinoille ja käynnistänyt ensimmäiset toimitukset suomalaisille asiakkailleen.

Suojaesiliinan designista ja tuotannosta on kehitetty lisenssikokonaisuus, jolla markkinointiviestinnän tuotantoyhtiöt tai painotalot voivat aloittaa terveydenhuollolle elintärkeän tuotannon missä päin maailmaa tahansa. Tuotantomalli on kehitetty vuorovaikutuksessa työ- ja elinkeinoministeriön kotimaisen valmistuksen edistämisen hankkeen ja Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa. Seuraavaksi lisenssin myyminen on tarkoitus aloittaa suomalaisille ja pohjoismaalaisille tuotantoyhtiöille ja painotaloille.

Toimipaikoillaan Helsingissä, Vantaalla, Kuopiossa ja Jyväskylässä Grano pystyy tuottamaan yhteensä 100 000 esiliinaa viikossa. Esiliinat valmistetaan Walki Groupin toimittamasta ja SGS Fimkon testaamasta pinnoitetusta kuitukankaasta. Terveydenhuoltohenkilöstölle suunnattujen suojavarusteiden tuotanto jatkaa Granon koronavirustorjuntatyötä, sillä yhtiö aloitti jo aiemmin tänä keväänä kassoille ja myyntitiskeille tarkoitettujen suojapleksien sekä myymälätiloihin sijoitettavien turvaväliteippausten toimitukset.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB