Kartonkinen suklaakalenteri on helppo kierrättää

JULKAISTU: 1. joulukuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Ifolor on lanseerannut täysin muovittoman ja elämyksellisen suklaakalenterin, jonka voi personoida omalla kuvalla. Käytön jälkeen kalenteri on helppo kierrättää kartonkikeräyksessä. Kalenterit valmistetaan Metsä Boardin taivekartongista, joka toistaa painettavan valokuvan tarkasti. Yksilölliset kuvalliset suklaakalenterit toteutetaan ifolorin ja Pyroll Pakkauksiin kuuluvan PackageMedian yhteistyönä.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisen elämyksen, joka yhdistää oman valokuvan ja suklaanautinnon. Valitsimme kalenteriimme luonnollisesti vastuullisen ja kierrätettävän materiaalin, jossa kuva näyttää mahdollisimman hyvältä ja suklaa maistuu siltä miltä pitääkin. Tänä vuonna uutuutena on myös Robin Packalenin kanssa yhteistyössä tehty joulukalenteri, jossa on suklaan lisäksi ainutlaatuista, virtuaalista sisältöä luukkuihin painetuissa QR-koodeissa, toteaa ifolorin toimitusjohtaja Kati Sulin.

– PackageMedian digitaalinen pakkaustehdas haluaa mahdollistaa uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat samalla kestävän kehityksen mukaisia. Tarjoamme esimerkiksi digitaalista varastointimallia hukan minimointiin ja pyrimme vastuullisesti lisäämään tehtäviä itse pakkaukselle – tälle loistavalle kuluttajamedialle, kertoo PackageMedian toimitusjohtaja Mauri Reinilä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)