Moomin-suklaarakeet pakataan Papticiin

JULKAISTU: 26. lokakuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Perinteisesti suklaarakeet on pakattu muovipussiin tai kartonkikoteloon, mutta vastuullisuusstrategiansa mukaisesti Fazer etsii koko ajan uusia keinoja ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden rakentamiseksi. Fazerin Moomin-suklaarae on ensimmäinen elintarvike, joka pakataan Paptic Gavia -pakkaukseen. Paptic Gavia on puupohjainen materiaali, jonka raaka-aineista aina vähintään 80 prosenttia tulee uusiutuvista materiaaleista. Materiaalista valmistetun pakkauksen voi myös kierrättää uudelleen.

Oikeat pakkausratkaisut varmistavat elintarviketurvallisuuden ja minimoivat ruokahävikin.

– Pakkaus suojelee tuotetta ja vähentää siten turhaa hävikkiä. Ruokahävikin vähentäminen puolestaan on yksi keskeisimmistä keinoista minimoida elintarviketuotannon negatiivisia ympäristövaikutuksia, sanoo Fazerin yritysvastuujohtaja Sari Sarin.

Ympäristön kannalta on oleellista, että pakkaus lajitellaan oikein. Lajittelua helpottamaan Fazer on tänä vuonna ottanut pakkauksissaan käyttöön selkeät kierrätysmerkinnät. Pakkausten optimoimisen lisäksi Fazer suosii kierrätettäviä, uudelleen käytettäviä ja uusiutuvia pakkausmateriaaleja.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)