Moilas-yhtiöissä sukupolvenvaihdos

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-06-11
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Maaliskuussa 2017 emoyhtiö Moilas Oy:n johtovastuun ottanut Ville Moilanen on aloittanut myös Oy Moilas GF Ltd:n ja Moilas Leipomo Oy:n toimitusjohtajana 1.6.2018 alkaen.

Moilas perheyhtiöiden palveluksessa Ville Moilanen on toiminut vuodesta 1995 alkaen. Moilasen perheen kolmas sukupolvi on vahvasti mukana vuonna 1955 perustetun perheyhtiön toiminnassa. Villen sisko Anne Moilanen työskentelee perheyhtiöiden hallituksessa. Pitkään Moilas yhtiöitä johtanut Juha Moilanen jatkaa hallituksen puheenjohtajan roolissa.

Moilas on tiedotteen mukaan edelläkävijä perusleipomotuotteiden lisäksi gluteenittomien tuotteiden valmistamisessa Suomessa. Gluteenittomien tuotteiden myynti on kehittynyt viennin myötä merkittävästi viime vuosina. Tuotteita viedään tällä hetkellä 13 Euroopan maahan.

”Kuuntelemme herkällä korvalla kotimaista kuluttajaa ja pystymme reagoimaan nopeasti kuluttajien tarpeiden muutoksiin yhdessä kaupan kanssa. Huolehdimme, että suomalaiset kuluttajat saavat laadukkaita kotimaisia leipomotuotteita myös jatkossa”, toimitusjohtaja Ville Moilanen lupaa.

Keväällä käynnistyneen Lantmännen Unibake yhteistyön myötä on Moilasen mukaan odotettavissa huomattavaa kehitystä myös kasvavilla Foodservice-markkinoilla Suomessa.

Moilas Oy on Pieksämäellä sijaitseva leipomokonserni, joka koostuu emoyhtiö Moilas Oy:stä sekä Oy Moilas GF Ltd:stä ja Moilas Leipomo Oy:stä. Perheyhtiön palveluksessa työskentelee noin 90 henkilöä kahdessa eri leipomossa. Yritysten liikevaihto on yhteensä noin 20 miljoonaa euroa

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak