Modernisoitu jälkikäsittelylinja käyttöön Kyröskoskella

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-10-28
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Metsä Boardin Kyron tehtaan kartonkikoneen jälkikäsittelylinjan uudet laitteet on otettu tuotantokäyttöön. Lokakuussa pidetyn tehtaan vuosihuoltoseisokin aikana kartonkikoneen tuotantolinjalle asennettiin uusi rullain ja pituusleikkuri sekä uudistettiin hylkyjärjestelmä. Joulukuussa 2019 julkistetun investoinnin arvo oli 20 miljoonaa euroa.

– Uusittu korkean automaation jälkikäsittelylinja parantaa entisestään kartonkirullien tasalaatuisuutta ja tehostaa ajettavuutta asiakkaiden jalostuslinjoilla. Lisäksi automatisointi parantaa tehtaan jälkikäsittelyalueen työturvallisuustasoa ja vähentää työn kuormittavuutta, kertoo Metsä Board Kyron tehtaanjohtaja Petri Huiko.

Kyron tehdas valmistaa päällystettyä korkealaatuista taivekartonkia ja innovatiivista dispersiopäällystettyä barrieerikartonkia, joka auttaa korvaamaan muovia kuluttajapakkauksissa. Metsä Board Kyron tehtaan tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia vuodessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB