Miller Graphics Groupille uusi toimitusjohtaja

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-12-09
PÄIVITETTY: 2023-03-01


Philippe Bataillie on nimitetty Karlstadissa toimivan graafisen konsernin, Miller Graphics Groupin uudeksi presidentiksi ja toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen.

Aiemmin hän on toiminut Miller Graphicsin toimitusjohtajana Belgiassa ja sen jälkeen Miller Graphics Groupin strategisena kehityspäällikkönä. Miller Graphicsin entinen toimitusjohtajaFredrik Turzik siirtyy O.F Ahlmark & Co Eftr. A.B:n toimitusjohtajaksi ja Miller Graphics Groupin hallituksen puheenjohtajaksi.

Miller Graphics on yksi Euroopan suurimmista fleksopainolevyjen toimittajajista Euroopassa ja Afrikassa. Yli kymmenessä tuotantolaitoksessa työskentelee 420 alan ammattilaista. Miller Graphicsin omistaa emoyhtiö O.F Ahlmark & Co Eftr. A.B, perheyritys, joka on perustettu vuonna 1847 Karlstadissa.

Miller Graphicsin vuonna 1995 perustettu Suomen yksikkö sijaitsee Pietarsaaressa. Oy Miller Graphics Pietarsaari Ab on osa pohjoismaista liiketoiminta-aluetta, johon kuuluu myös Ruotsissa sijaitseva Miller Graphics Scandinavia Ab Sunnessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak