Miller Graphics Groupille uusi toimitusjohtaja

JULKAISTU: 2022-12-09
PÄIVITETTY: 2023-03-01


Philippe Bataillie on nimitetty Karlstadissa toimivan graafisen konsernin, Miller Graphics Groupin uudeksi presidentiksi ja toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen.

Aiemmin hän on toiminut Miller Graphicsin toimitusjohtajana Belgiassa ja sen jälkeen Miller Graphics Groupin strategisena kehityspäällikkönä. Miller Graphicsin entinen toimitusjohtajaFredrik Turzik siirtyy O.F Ahlmark & Co Eftr. A.B:n toimitusjohtajaksi ja Miller Graphics Groupin hallituksen puheenjohtajaksi.

Miller Graphics on yksi Euroopan suurimmista fleksopainolevyjen toimittajajista Euroopassa ja Afrikassa. Yli kymmenessä tuotantolaitoksessa työskentelee 420 alan ammattilaista. Miller Graphicsin omistaa emoyhtiö O.F Ahlmark & Co Eftr. A.B, perheyritys, joka on perustettu vuonna 1847 Karlstadissa.

Miller Graphicsin vuonna 1995 perustettu Suomen yksikkö sijaitsee Pietarsaaressa. Oy Miller Graphics Pietarsaari Ab on osa pohjoismaista liiketoiminta-aluetta, johon kuuluu myös Ruotsissa sijaitseva Miller Graphics Scandinavia Ab Sunnessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)