Mausteita tuubista Santa Marialta

JULKAISTU: 2017-02-13
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Paulig-konserniin kuuluva Santa Maria lanseeraa Ruotsissa mausteille uuden pakkaustavan. Viittä maustetta saa nyt 80 gramman tuubissa.

Uutuuspakkauksissa tuoreet yrtit on muunnettu pastamaiseen muotoon ja pakattu käteviin tuubeihin. Tuotesarjassa on valkosipuli, inkivääri, oregano, tilli ja Provencen maustesekoitus. Tuubissa on maustetta 80 grammaa, ja se vastaa useaa tuoreyrttiruukullista. Esimerkiksi yksi tuubi oreganoa vastaa neljää ruukullista.

”Tuubi tarjoaa aina tuoreita yrttejä jääkaapissa ilman esivalmistelua”, sanoo Christopher Westerberg, Ruotsin Santa Marian markkinointijohtaja. Lisäksi tuubissa on hyödyllisiä öljyjä, kuten auringonkukka- tai oliiviöljyä.

Avaamaton tuubi säilyy noin kaksi vuotta. Avattu tuubi säilyy jääkaapissa neljä viikkoa.

Santa Marian mukaan uusi pakkauskonsepti perustuu siihen, että kuluttaja ovat yhä kiinnostuneempia ruuanlaitosta sekä siihen liittyvistä nopeista ja käytännöllisistä ratkaisuista.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka