Marvacolle Ruotsista suunnittelutoimisto

JULKAISTU: 2016-03-31
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Pakkausulkoasujen tuotantoyhtiö Marvaco laajentaa toimintaansa ostamalla ulkoasusuunnitteluun keskittyneen Kostym Designindustries AB:n liiketoiminnan.

Karlstadissa toimiva Kostym on Marvacon mukaan luovan pakkaussuunnittelun taitaja, jolla on pitkä kokemus päivittäistavarakaupasta ja korkea tekninen osaaminen. Yrityksen liiketoiminta ja sen 6 henkilöä liittyvät Marvaco-konserniin 1.4.2016 alkaen.

Marvaco-konsernin toimitusjohtaja Kai Lankinen kertoo kaupan täydentävän yrityksen toimintoja pohjoismaisille pakkausalan brändi- ja painoasiakkaille. Marvacolla on tarjota tehokas ja virtaviivainen palveluketju sekä suuri kapasiteetti pakkauksen suunnittelusta värihallittuun painopinnan toteutukseen.

– Palveluvalikoimamme on nyt kaiken kattava Suomessa ja Ruotsissa. Pystymme palvelemaan paikallisen toiminnan lisäksi paremmin myös monikansallisia pohjoismaisia asiakkaitamme, toteaa Lankinen.

Kostym Designindustries AB:n liikevaihto on miljoona euroa ja se toimii Ruotsissa erillisenä Marvaco Oy:n tytäryhtiönä, jonka toimitusjohtajana jatkaa Helén Högberg. Koko konsernin liikevaihto on 12 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 95.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)