Marimekon kuvioita Cliniquen kosmetiikkaan

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-01-11
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Marimekko on lanseerannut Cliniquen kanssa sarjan päivittäiseen kauneudenhoitoon tarkoitettuja tuotteita, jotka on kuvioitu Marimekon ikonisin kuosein.

Marimekko for Clinique -sarjan tuotteet tulevat myyntiin Cliniquen verkkokauppaan tammikuussa 2018 ja jälleenmyyjien liikkeisiin helmikuun alussa, tuotteita tullaan myymään rajoitetun ajan ympäri maailmaa johtavissa tavarataloissa sekä verkossa.

”Tässä tuotesarjassa Marimekolle tunnusomainen moderni estetiikka ja Cliniquen raikas energisyys inspiroivat ja voimaannuttavat naisia tarjoamalla heille valinnaniloa jokaiseen päivään”, sanoo Cliniquen globaali brändijohtaja Jane Lauder.

”Tuotteisiin valitut kuosit kuuluvat Marimekon historian tunnistettavimpiin ja suosituimpiin kuvioihin. Ne ilmentävät hienosti taitoamme luoda vaikuttavia painokuvioita hyödyntämällä värien päällekkäin painamista ja yllättäviä väriyhdistelmiä”, kertoo Marimekon kuviosuunnittelusta vastaava Minna Kemell-Kutvonen.

Marimekko on myös tuonut Microsoftin kanssa markkinoille Marimekko-kuvioisia lisätarvikkeita Microsoftin Surface Pro- ja Surface Laptop -laitteisiin. Mallistoon sisältyy neljä kuviokalvoa, kaksi kankaista koteloa sekä kaksi Type Cover -näppäimistöä. Marimekko-kuoseja nähdään myös vaatemallistossa, jonka Marimekko ja globaali japanilainen vaatebrändi Uniqlo lanseeraavat naisille.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox