Maailman suurin lakupussi on kotoisin Kouvolasta

JULKAISTU: 2020-05-07
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kouvolan Lakritsi on valmistanut pussillisen makeisia, joka johti yhtiön päätymiseen Guinnesin maailmanennätysten haltijoiden joukkoon. Mistään yhden illan leffaherkusta ei ole kuitenkaan kyse, sillä ennätyspakkaus painaa sisältöineen peräti 832,8 kiloa. Guinnes World Recordin asettama 200 kilon minimivaatimus ylittyi siis kirkkaasti. Paino on tarkistettu Guinnesin hyväksymällä virallisella vaa’alla kolmen ulkopuolisen tarkastajan todistamana.

Ennätyslakut on pakattu kuution vetoiseen kangaspussiin, jonka sisällä on tuhat kiloa kestävä säkki. Näissä säkeissä toimitetaan tehtaalle makeisten valmistuksessa tarvittava sokeri. Pussin täyttämiseen käsin kului Kouvolan Lakritsin toimitusjohtaja Timo Nisulalta aikaa kaksi tuntia. Ennätyspussin lakut on tarkoitus pussittaa ja lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Ennätyslakuista kertoivat aiemmin Iltalehti sekä Kouvolan Sanomat.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)