Linkosuon uutuuskorput helposti avattavassa pussissa

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2022-03-23
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Linkosuon uutuustuote Rouskis! -välipalakorput suunniteltiin lasten toiveita kuunnellen. Toivemaut Suklaahippu ja Kanelipulla saapuvat kauppojen korppuhyllyihin kevään kuluessa ja ne on pakattu helposti avattavaan pikku pussiin. Visuaalisen ilmeen ja nimen suunnittelusta vastasi Packdesign ID.

Linkosuon brändi-ilmettä on kehitetty entistä hyväntuulisemmaksi ja aurinkoisemmaksi, mikä näkyy myös pakkausuudistuksissa ja uusissa tuoteilmeissä. Uusimpana tuotelanseerauksena markkinoille saapuvat erityisesti lasten tarpeisiin kehitetyt runsaskuituiset, vähemmän sokeria sisältävät Rouskis! -välipalakorput. Lapset olivat mukana tuotekehityksessä ja tuotemaut kehitettiin heille mieluisiksi.

Tuotesarjan visuaalinen konsepti rakennettiin kohderyhmälle houkuttelevaksi: hyväntuulinen ja iloinen pakkausilme on helposti lähestyttävä ja se erottuu helposti kaupan korppuhyllystä. Sarjan visuaalinen brändäys edustaa uutta, leikkisää ajattelua, sillä myös tuotelogo muuttaa muotoaan pakkauksesta toiseen.

– Varsinkin välipalatuotteet kulkevat usein mukana ja niitä nautitaan pitkin päivää ”lennossa”. Tällöin on tärkeää, että myös pakkaus on helppo avata arkipäivän eri tilanteissa. Rouskis! -välipalakorppujen pakkauksiin tuommekin nyt uuden repäisyavauksen, jonka ansiosta pussin saa vaivatta auki pienemmilläkin käsillä. Helppo repäisyavaus tulee kevään aikana myös uudistuviin RuisSport-tuotepakkauksiimme, kertoo Tanja Muranen Linkosuon Leipomosta.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox