Lidlin Veikon uudet vaatteet

JULKAISTU: 20. lokakuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Lidlin oma Veikko-olutbrändi uudistuu, ja uudet tölkit alkavat näkyä Lidlin myymälöissä loppuvuoden aikana. Olutperheeseen on tullut mukaan myös uusi IPA, joka esiintyy uudessa asussa.

Uudet pakkaukset ovat graafisempia ja informatiivisempia. Kaikkiin uusiin Veikko-pakkauksiin on lisätty makuprofiili, joka auttaa asiakasta omantyylisen oluen valinnassa. Pakkauksessa kerrotaan asteikolla 1–5 oluen katkeruus, makeus ja hedelmäisyys.

– Veikko-oluiden brändiä ja pakkauksia haluttiin uudistaa, jotta ne vastaisivat ulkoasultaan tätä päivää. Mielestäni onnistuimme uudistuksessa hienosti. Ulkoasu näyttää graafisemmalta ja siinä on nykyelämään sopivaa särmäkkyyttä. Unohtamatta tärkeitä tietoja, joita kuluttajat kaipaavat, kertoo pakkaus- ja brändiasiantuntija Marko Rossow.

Ajanhenkiset ja katu-uskottavat V-kuvitukset tölkkien kyljissä, tyylikkäissä väreissä ovat kuvituksia veikon elämänmatkan varrelta. Ison V-kirjaimen avulla löytää Veikon aina helposti ja veikkomaiset iskulauseet tuovat hymyn huulille sekä itselle että kavereille. Koko kansan Veikko on seurallinen ja sympaattinen kaveri. Jokaisessa Veikko-tuotteessa on vanhoistakin pakkauksista tuttu olutmaulle sopiva hauska slogan.

Tuotteita itsessään eli niiden reseptiä ei muutettu uudistuksen yhteydessä. Uudella ilmeellä myymälöissä on jo saatavilla Porteria sekä uutta IPAa, muut pakkaukset vaihtuvat loppuvuoden aikana.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)