Lidl nimittää uuden toimitusjohtajan ja henkilöstöjohtajan

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-08-08
PÄIVITETTY: 2023-08-23

Lidl Suomen toimitusjohtaja vaihtuu syyskuussa. Lidl Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen Conor Boyle. Boyle on viimeiset vuodet vastannut Lidlin toiminnasta Pohjois-Irlannissa. Tätä ennen hän on toiminut ketjun toimitusjohtajana Ruotsissa.

Suomen Lidliä nelisen vuotta luotsannut Nicholas Pennanen siirtyy Lidlin toimitusjohtajaksi Sveitsiin.  Pennanen toimii syksystä 2023 alkaen ensin vuoden verran toimitusjohtajana Sveitsissä, ja siirtyy sitten samaan tehtävään Itävallassa.

Heli Hassinen-Biberger on nimitetty Suomen henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään lokakuussa 2023.

Hassinen-Biberger on viimeiset vajaat neljä vuotta työskennellyt henkilöstöjohtajana Alkossa ja hänellä  on usean vuoden kokemus henkilöstöjohtamisen tehtävistä eri organisaatioista sekä kotimaassa että ulkomailla. Hassinen-Biberger aloittaa Lidl Suomen henkilöstöjohtajana 1.10.2023.

Lidlin nykyinen henkilöstöjohtaja Päivi Ben Ammar siirtyy uusiin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle. Ben Ammarilla on takanaan pitkä ura Lidlissä eri tehtävissä. Henkilöstöjohtajana hän on toiminut vuoden 2021 alusta alkaen. Ben Ammarin viimeinen työpäivä Lidlissä on 17.8.2023.

Jatka lukemista

Packnews tarjoaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack 2024 -messuille

Tänä syksynä Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack-messuille Nürnbergiin.
Messegeschehen / Fair activities in general

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB