Lidl auttaa asiakkaitaan ostamaan vihreämmin Skotlannissa

JULKAISTU: 25. elokuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Lidl GB on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​ottaa käyttöön uraauurtava liikennevalo merkintäjärjestelmä Eco-Score 105 Skotlannin myymälässä lokakuussa. 

Lidl soveltaa Eco-Score-merkintöjä yli 50:een tuotteeseen, mukaan lukien tee, kahvi ja kaakao, ja tukee tätä laajemmassa viestinnässä myymälöissään.  

Eco-Score pisteyttää tuotteet niiden kestävyyden mukaan ja antaa tuotteille värikoodin, joka vaihtelee vihreästä A (pieni vaikutus) punaiseen E (suuri vaikutus).  

Eco-Score arvioi itsenäisesti erilaisia ​​tekijöitä, kuten tuotantomenetelmiä, vaikutusta biologiseen monimuotoisuuteen, pakkausta ja hiilijalanjälkeä. Tuotteet saavat myös parempia pisteitä, jos ne on sertifioitu kolmansien osapuolten järjestelmille, kuten Reilu kauppa ja Rainforest Alliance.  

Kokeilun aikana Lidl ottaa asiakkailta palautetta uudesta merkintäjärjestelmästä ennen kuin päättää, miten järjestelmässä edetään. Lisäksi Lidl jakaa kokeilun tulokset auttaakseen suunnittelemaan lähestymistavan, joka toimii asiakkaille ja teollisuudelle pitkällä aikavälillä. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)