Lidl auttaa asiakkaitaan ostamaan vihreämmin Skotlannissa

Teksti:Hanna Kiventöyry
JULKAISTU: 2021-08-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lidl GB on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​ottaa käyttöön uraauurtava liikennevalo merkintäjärjestelmä Eco-Score 105 Skotlannin myymälässä lokakuussa. 

Lidl soveltaa Eco-Score-merkintöjä yli 50:een tuotteeseen, mukaan lukien tee, kahvi ja kaakao, ja tukee tätä laajemmassa viestinnässä myymälöissään.  

Eco-Score pisteyttää tuotteet niiden kestävyyden mukaan ja antaa tuotteille värikoodin, joka vaihtelee vihreästä A (pieni vaikutus) punaiseen E (suuri vaikutus).  

Eco-Score arvioi itsenäisesti erilaisia ​​tekijöitä, kuten tuotantomenetelmiä, vaikutusta biologiseen monimuotoisuuteen, pakkausta ja hiilijalanjälkeä. Tuotteet saavat myös parempia pisteitä, jos ne on sertifioitu kolmansien osapuolten järjestelmille, kuten Reilu kauppa ja Rainforest Alliance.  

Kokeilun aikana Lidl ottaa asiakkailta palautetta uudesta merkintäjärjestelmästä ennen kuin päättää, miten järjestelmässä edetään. Lisäksi Lidl jakaa kokeilun tulokset auttaakseen suunnittelemaan lähestymistavan, joka toimii asiakkaille ja teollisuudelle pitkällä aikavälillä. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli