Lidl auttaa asiakkaitaan ostamaan vihreämmin Skotlannissa

Teksti:Hanna Kiventöyry
JULKAISTU: 2021-08-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lidl GB on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​ottaa käyttöön uraauurtava liikennevalo merkintäjärjestelmä Eco-Score 105 Skotlannin myymälässä lokakuussa. 

Lidl soveltaa Eco-Score-merkintöjä yli 50:een tuotteeseen, mukaan lukien tee, kahvi ja kaakao, ja tukee tätä laajemmassa viestinnässä myymälöissään.  

Eco-Score pisteyttää tuotteet niiden kestävyyden mukaan ja antaa tuotteille värikoodin, joka vaihtelee vihreästä A (pieni vaikutus) punaiseen E (suuri vaikutus).  

Eco-Score arvioi itsenäisesti erilaisia ​​tekijöitä, kuten tuotantomenetelmiä, vaikutusta biologiseen monimuotoisuuteen, pakkausta ja hiilijalanjälkeä. Tuotteet saavat myös parempia pisteitä, jos ne on sertifioitu kolmansien osapuolten järjestelmille, kuten Reilu kauppa ja Rainforest Alliance.  

Kokeilun aikana Lidl ottaa asiakkailta palautetta uudesta merkintäjärjestelmästä ennen kuin päättää, miten järjestelmässä edetään. Lisäksi Lidl jakaa kokeilun tulokset auttaakseen suunnittelemaan lähestymistavan, joka toimii asiakkaille ja teollisuudelle pitkällä aikavälillä. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB