Levin maailmancup ja Kotkamills yhteistyöhön

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2020-11-12
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Täysin kierrätettävää elintarvikekartonkia valmistava Kotkamills on solminut yhteistyösopimuksen alppihiihdon Levin maailmancupin kisajärjestäjien kanssa. World Cup Levi avaa naisten pujottelun maailmancupkauden marraskuun lopulla. Osakilpailussa nautitaan juomaa ja ruokaa Kotkamillsin täysin kierrätettävästä kartongista tehdyistä astioista.

– Vastuullisuus on yhteistyön molemmille osapuolille erittäin tärkeää, ja teemme sen eteen paljon töitä. On todella hienoa, että Levin kisajärjestäjät ovat halunneet korvata perinteiset tuotteet uusilla, ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen toteaa.

Levin maailmancupin kisajärjestäjät ovat jo pitkään kiinnittäneet huomiota vastuullisen kisatapahtuman luomiseen. Uuden yhteistyökumppanin mukaan saanti ilahduttaa.

– Haluamme edistää vastuullisuutta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yhteistyö Kotkamillsin kanssa on hieno mahdollisuus. Tavoitteenamme on tehdä tapahtumasta mahdollisimman ympäristöystävällinen ja vastuullinen kaikilla mittareilla, World Cup Levin pääsihteeri Iiro Kaukoniemi sanoo.

Vastuullisen kisatapahtuman luonnissa Levin maailmancupissa tänä vuonna erityisesti esille nousee terveysturvallisuus koronaviruspandemian takia.

– Vastuullinen tapahtuma on tärkeä sekä urheilijoille, yleisölle että urheilun ystäville. Seuraamme tarkkaan tautitilannetta ja teemme tilannearviot aina terveysviranomaisten kanssa, Kaukoniemi kertoo.

Levin kisajärjestäjien vastuullisuussuunnitelmat ja -teot ovat tehneet vaikutuksen myös Kotkamillsiin. Juuri tämänkaltaisia toimijoita Kotkamills haluaa tukea vastuullisen kumppanuusohjelmansa kautta.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx