Levin maailmancup ja Kotkamills yhteistyöhön

JULKAISTU: 12. marraskuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Täysin kierrätettävää elintarvikekartonkia valmistava Kotkamills on solminut yhteistyösopimuksen alppihiihdon Levin maailmancupin kisajärjestäjien kanssa. World Cup Levi avaa naisten pujottelun maailmancupkauden marraskuun lopulla. Osakilpailussa nautitaan juomaa ja ruokaa Kotkamillsin täysin kierrätettävästä kartongista tehdyistä astioista.

– Vastuullisuus on yhteistyön molemmille osapuolille erittäin tärkeää, ja teemme sen eteen paljon töitä. On todella hienoa, että Levin kisajärjestäjät ovat halunneet korvata perinteiset tuotteet uusilla, ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen toteaa.

Levin maailmancupin kisajärjestäjät ovat jo pitkään kiinnittäneet huomiota vastuullisen kisatapahtuman luomiseen. Uuden yhteistyökumppanin mukaan saanti ilahduttaa.

– Haluamme edistää vastuullisuutta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yhteistyö Kotkamillsin kanssa on hieno mahdollisuus. Tavoitteenamme on tehdä tapahtumasta mahdollisimman ympäristöystävällinen ja vastuullinen kaikilla mittareilla, World Cup Levin pääsihteeri Iiro Kaukoniemi sanoo.

Vastuullisen kisatapahtuman luonnissa Levin maailmancupissa tänä vuonna erityisesti esille nousee terveysturvallisuus koronaviruspandemian takia.

– Vastuullinen tapahtuma on tärkeä sekä urheilijoille, yleisölle että urheilun ystäville. Seuraamme tarkkaan tautitilannetta ja teemme tilannearviot aina terveysviranomaisten kanssa, Kaukoniemi kertoo.

Levin kisajärjestäjien vastuullisuussuunnitelmat ja -teot ovat tehneet vaikutuksen myös Kotkamillsiin. Juuri tämänkaltaisia toimijoita Kotkamills haluaa tukea vastuullisen kumppanuusohjelmansa kautta.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood