Leikkisä tuoli sai leikkisän kuljetuspakkauksen

JULKAISTU: 2018-04-18
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Lapsille tehty suomalainen Rabbit-tuoli sai kuljetuspakkauksen, joka muuttuu helposti kolmen kerroksen nukkekodiksi.

Kuopiolainen Emilia Karenina Oy on keskittynyt sisustusratkaisuihin ja halusi tuoda markkinoille uudenlaisen Rabbit-tuolin. Yrityksessä haluttiin myös, että tuolin pakkaus on toimivuuden lisäksi yhtä leikkisä kuin itse tuoli. Yhtälön ratkaisemiseksi apuun kutsuttiin DS Smithin asiantuntijat.

Yrityksen leikkisä Rabbit–tuoli kaipasi kuljetuspakkausta, joka toimii logistisessa ketjussa, suojaa tuotetta, on kierrätettävä ja ympäristöystävällinen. Ja niiden lisäksi on hauska ja monikäyttöinen.

Perinteisen kuljetuspakkauksen sijasta DS Smith kehitti yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuksi kuljetuspakkauksen, joka on myös kolmikerroksinen nukkekoti. Pakkauksessa on valmiiksi painettuna esimerkiksi ikkunat sekä sisä- että ulkopuolelle.

Pakkausmateriaali on päällystettyä aaltopahvia, jonka pinta on puhtaan valkoinen. Leikkijä saa askartelutarvikkeita hyödyntäen tehtyä nukkekodista juuri omanlaisensa. Ja kun leikkijä kasvaa ohi nukkekoti-iästä, voi nukkekodin kierrättää pahvinkeräyksen kautta, eikä siitä jää ympäristökuormaa kaatopaikalle.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus