Lätkäfanit nauttivat kisaeväät MM Kotkamillsin astioista

JULKAISTU: 2021-11-05
PÄIVITETTY: 2023-01-18


MM Group toimii toukokuussa 2022 Helsingissä ja Tampereella järjestettävien jääkiekon MM-kisojen virallisena sponsorina. MM Groupin tytäryhtiö MM Kotkamillsin helposti kierrätettävästä elintarvikekartongista valmistettuja tuotteita sekä kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin. Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on ottanut mestaruuskilpailuihinsa käyttöön vastuullisuusohjeet, ja vahvan vastuullisuuskumppanin löytyminen vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoihin ilahduttaa kisaorganisaatiota.

– Olemme rakentaneet määrätietoisesti askel askeleelta vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoja yhä vastuullisemmiksi. Yhteistyö kisojen virallisen sponsorin MM Groupin kanssa on hieno mahdollisuus lisätä tapahtuman ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta. Vastuullisuus tulee näkyväksi myös katsojille, kun MM Group tuo kisoihin oman MM-vastuullisuustiiminsä, joka kertoo katsojille kierrätyksen tärkeydestä. Tämä kumppanuus on tervetullut lisä kisojen hiilijalanjäljen pienentämisessä ja muovijätteen määrän merkittävässä vähentämisessä, sanoo Heikki Hietanen, 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri.

Kansanvälisen jääkiekkoliiton vastuullisuussuunnitelmat ja -teot ovat tehneet vaikutuksen myös MM Groupiin.

– Juuri tämänkaltaisia tapahtumia MM Group haluaa tukea vastuullisen kumppanuusohjelmansa kautta. Vastuullisuus on yksi perusarvojamme ja edellytämme sitä myös kumppaneiltamme. Ekologisesti kestävän toimintakulttuurin rakentaminen perustuu aina yhteistyöhön. On hienoa, että 2022 Jääkiekon MM-kisat ja yhteistyökumppanit ovat yhdistäneet voimansa edistääkseen ympäristön kestävyyttä, kiittelee MM Kotkamillsin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Saila Kettunen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)