Lara Saulo Fazer Leipomot -liiketoiminta-alueen johtajaksi

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-02-15
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lara Saulo on nimitetty Fazer Leipomot -liiketoiminta-alueen johtajaksi 1.3.2021 alkaen. Lara Saulo tuli Fazerille 2017 ja aloitti tehtävässä Executive Vice President, Group Transformation. Vuodesta 2019 lähtien hän on työskennellyt tehtävässä EVP, People & Transformation. Uudessa roolissaan Lara Saulo jatkaa Fazer-konsernin johtoryhmän jäsenenä ja vastaa edelleen konsernin Transformation-toiminnoista. Prosessi uuden henkilöstöjohtajan nimittämiseksi aloitetaan välittömästi.

Fazer Leipomot -liiketoiminta-alue koostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, Fazer Leipomot Suomi, Fazer Leipomot Ruotsi, Fazer Leipomot Venäjä ja Fazer Leipomot Baltia, jotka kaikki raportoivat Lara Saulolle.

”Fazerilla on merkittäviä mahdollisuuksia kehittää leipomotoimintaamme kaikilla markkinoilla. Lara Saulo on kokenut johtaja, hänellä on vahvaa transformaatio-osaamista ja hän sopii hyvin johtamaan tätä mielenkiintoista liiketoimintaa. Minulle on suuri ilo julkistaa hänen nimityksensä,” sanoo Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx