Lara Saulo Fazer Leipomot -liiketoiminta-alueen johtajaksi

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-02-15
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lara Saulo on nimitetty Fazer Leipomot -liiketoiminta-alueen johtajaksi 1.3.2021 alkaen. Lara Saulo tuli Fazerille 2017 ja aloitti tehtävässä Executive Vice President, Group Transformation. Vuodesta 2019 lähtien hän on työskennellyt tehtävässä EVP, People & Transformation. Uudessa roolissaan Lara Saulo jatkaa Fazer-konsernin johtoryhmän jäsenenä ja vastaa edelleen konsernin Transformation-toiminnoista. Prosessi uuden henkilöstöjohtajan nimittämiseksi aloitetaan välittömästi.

Fazer Leipomot -liiketoiminta-alue koostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, Fazer Leipomot Suomi, Fazer Leipomot Ruotsi, Fazer Leipomot Venäjä ja Fazer Leipomot Baltia, jotka kaikki raportoivat Lara Saulolle.

”Fazerilla on merkittäviä mahdollisuuksia kehittää leipomotoimintaamme kaikilla markkinoilla. Lara Saulo on kokenut johtaja, hänellä on vahvaa transformaatio-osaamista ja hän sopii hyvin johtamaan tätä mielenkiintoista liiketoimintaa. Minulle on suuri ilo julkistaa hänen nimityksensä,” sanoo Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB