Lähdevettä hanapakkauksiin

JULKAISTU: 1. maaliskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Polar Springiltä lähdevedelle vähemmän muovia sisältävä kartonkipakkaus.

Asikkalassa lähdevettä kotimaahan ja ulkomaille pakkaava Polar Spring Oy tuo toukokuussa markkinoille 5, 10 ja 20 litran Bag in Box -pakkaukset perinteisten täysmuovisten suurpakkausten rinnalle.

Bag in Box -suurpakkauksessa muovin käyttöä voidaan vähentää pakkaamalla vesi pussiin ja suojaamalla se kartongilla. Aaltopahvi tekee pakkauksesta tukevan kuljettaa ja käyttää, se suojaa tuotetta valolta ja likaantumiselta. Pussiin suunniteltu hana tekee käytöstä helppoa ja hygieenistä. Hanapakkauksessa vesi säilyy pidempään, koska ilma ei pääse kosketukseen veden kanssa pakkauksen rakenteesta johtuen.

Suuri osa lähdeveden ilmastovaikutuksista liittyy logistiikkaan. Kartonkipakkauksen hiilijalanjälkeä pienentää kuljetuksen ja varastoinnin tehostuminen. Logistisesti tehokas ja turvallinen Water Cube on täysin kierrätettävä ja helppo lajittelussa.

Polar Spring Oy:ssä pakkaamiseen tarvittavasta energiasta merkittävä osa saadaan pullottamon yhteyteen asennetuista aurinkopaneeleista.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)