Lähdevettä hanapakkauksiin

JULKAISTU: 2021-03-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Polar Springiltä lähdevedelle vähemmän muovia sisältävä kartonkipakkaus.

Asikkalassa lähdevettä kotimaahan ja ulkomaille pakkaava Polar Spring Oy tuo toukokuussa markkinoille 5, 10 ja 20 litran Bag in Box -pakkaukset perinteisten täysmuovisten suurpakkausten rinnalle.

Bag in Box -suurpakkauksessa muovin käyttöä voidaan vähentää pakkaamalla vesi pussiin ja suojaamalla se kartongilla. Aaltopahvi tekee pakkauksesta tukevan kuljettaa ja käyttää, se suojaa tuotetta valolta ja likaantumiselta. Pussiin suunniteltu hana tekee käytöstä helppoa ja hygieenistä. Hanapakkauksessa vesi säilyy pidempään, koska ilma ei pääse kosketukseen veden kanssa pakkauksen rakenteesta johtuen.

Suuri osa lähdeveden ilmastovaikutuksista liittyy logistiikkaan. Kartonkipakkauksen hiilijalanjälkeä pienentää kuljetuksen ja varastoinnin tehostuminen. Logistisesti tehokas ja turvallinen Water Cube on täysin kierrätettävä ja helppo lajittelussa.

Polar Spring Oy:ssä pakkaamiseen tarvittavasta energiasta merkittävä osa saadaan pullottamon yhteyteen asennetuista aurinkopaneeleista.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)

Food 2.0 -hanke kehittää tulevaisuuden ruokajärjestelmää

Valio käynnistää Business Finlandin veturirahoituksella Food 2.0 -hankkeen, jossa kehitetään tulevaisuuden ruokajärjestelmää ja edistetään ruokaviennin kilpailukykyä.
8f0f0ef91d0f260f_800x800ar