Kuulonsuojaimien uusi pakkaus lisäsi näkyvyyttä

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-05-16
PÄIVITETTY: 2023-02-16


DS Smith suunnitteli Silenta Groupin kuulonsuojaimille uuden, paremmin kilpailijoista erottuvan visuaalisen ilmeen. Pakkaus nostaa tuotteen paremmin esiin kaupassa.

Myyvä ja kilpailijoista erottuva pakkaus on tärkeä kilpailuvaltti myös rautakaupan hyllyssä. Silenta Group Oy halusi löytää ratkaisun uudesta myyntipakkauksesta, joka tukisi tuotteen myyntiä entistä paremmin. Yhtiö valmistaa CE-merkittyjä työturvallisuustuotteita kuulonsuojaukseen. Sen valmistamia kuulonsuojaimia käytetään ympäri maailmaa teollisuudessa, puolustusvoimissa ja vapaa-ajan käyttötarkoituksissa. Pakkauksen tulee olla sellainen, että se toimii usealla eri markkinalla, viestittää tuotteen laadukkuudesta ja turvallisuudesta, on tehokas tilankäytöltään ja tuotetta kuljetuksessa suojaava sekä erottuu kilpailijoistaan.

Myynnin lisäämiseksi DS Smith esitti ratkaisuksi uutta visuaalista ilmettä, jolla Silentan tuotteet erottuvat edukseen. Tämän perusteella PackRight Centressä työskentelevä DS Smithin oma graafinen suunnittelija suunnitteli pakkauksille uuden, paremmin kilpailijoista erottuvan visuaalisen ilmeen.

Silentan brändi tulee esille pakkauksessa, joten kuluttajat osaavat yhdistää tuotteet yrityksen muihin tuotteisiin. Vesiliukoisin värein toteutettu aaltopahvinen pakkausratkaisu on kierrätettävä ja ympäristöystävällinen.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB