Kouvola- ja Kotka-aiheiset kartonkikupit vähittäiskauppaan

Teksti:Hanna Kiventöyry
JULKAISTU: 2021-06-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kouvolan Inkeroisissa toimiva pakkausvalmistaja PackageMedia toteutti Kotkamillsin kartongista Kymenlaakson Prismoihin ainutlaatuiset paikalliset kuppisarjat ”Kuvia Kouvolasta” ja ”Kuvia Kotkasta”, joiden kuva-aiheet on sananmukaisesti poimittu näiden kaupunkien nähtävyyksistä, luontokohteista ja muista kyseisten kaupunkien ylpeydenaiheista.  

Kouvola-aiheisia kuppeja voi ostaa 25 kappaleen vähittäispakkauksessa Kouvolan Prismasta ja vastaavasti Kotka-aiheiset löytyvät Kotkan Sutelan Prisman valikoimasta. Kummankin kaupungin kuppivalikoima sisältää kuusi erilaista kuva-aihetta, joiden määrä vaihtelee kuluttajapakkauksissa, joten jokainen perheenjäsen voi valita oman kuva-aiheensa ja käyttää valitsemaansa kuppia koko kesäpäivän ajan sekoittamatta sitä muiden käyttämiin kuppeihin.  

– Take away -astia on uusi markkinointikanava. Kartonkiastioiden hyödyntäminen mediana on lisäksi vastuullista, kun valmistettavalle tuotteelle annetaan ruoan säilytyksen ja kuljetuksen lisäksi muitakin tehtäviä. Mukaan otettavien astioiden avulla voidaan tehdä markkinointialoitteita, nopeasyklisiä kampanjoita, alueellisesti kohdennettuja ja räätälöityjä tempauksia sekä muita tuoreita ratkaisuja. Olemme iloisia, että kartonkimme tarjoaa ympäristöystävällisen painopinnan edellä mainittuihin käyttökohteisiin sen lisäksi, että se toimii alkuperäisessä tarkoituksessaan juomamukina, kertoo Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx