Kotkamills on vuoden kasvunrakentaja

JULKAISTU: 11. maaliskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Pääomasijoittajat ry ja yhteistyökumppaninsa PwC järjestävät vuosittain Kasvunrakentaja-kilpailun. Tämänvuotisessa kilpailussa voiton vei Kotkamills mielenkiintoisella kasvutarinallaan innovatiivisesta muovia korvaavasta kartongista. Ilman onnistunutta yhteistyötä MB Rahastot Oy:n kanssa menestyksekäs tarina ei olisi ollut mahdollinen.

Kilpailussa etsitään pääomasijoittajien kohdeyrityksistä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Tänä vuonna kilpailun voitosta kisasi kova kolmikko: pohjoismaiseen kiinteistönhuoltoon erikoistunut PHM Group, työkaluja markkinointidatan käsittelyyn tarjoava Supermetrics ja muovisille sekä muovia sisältäville pakkausmateriaaleille ja kertakäyttöastioille vaihtoehtoisia materiaaleja valmistava Kotkamills.

Kannattaa katsoa tarkasti mitä pitää kädessään, koska oikeanlainen kuppi on todellinen ympäristöteko. Muovin käyttöä pitää vähentää ja siitä pitää päästä eroon ratkaisuissa, joissa se voidaan korvata. Pioneerin rooli on raskas, mutta tämä tunnustus tuntuu mukavalta huomionosoitukselta koko meidän porukallemme, iloitsee toimitusjohtaja Markku Hämäläinen yrityksen tiedotteessa.

– Yhteistyömme Kotkamillsin johdon ja henkilökunnan kanssa on ollut toimivaa ja tiivistä. Päätökset on tehty aina yrityksen ehdoilla. Sijoittaminen ei ole vain pääomaa, se on yhteistyötä sekä osaamisen, kokemuksen ja verkostojen jakamista. Kestävän liiketoiminnan rakentamisessa luottamus ja johdonmukaisuus ovat arvoja, joilla rakennetaan kasvua, toteaa MB Rahastot Oy:n partneri ja Kotkamillsin sijoituksesta vastaava Hannu Puhakka.

Kilpailun tuomaristossa olivat mukana kasvun rakentamisen asiantuntijat – F-Securen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, Talouselämän entinen päätoimittaja ja Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas ja Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman.

Tuomaristo perusteli Kotkamillsin voittoa niin innovatiivisen muovittoman kartongin kekseliäisyydestä kuin tiiviistä ja sitoutuneesta yhteistyöstä pääomasijoittaja MB Rahastot Oy:n ja Kotkamillsin yritysjohdon kesken. Koko yhteistyön ajan kaikki osapuolet ovat sitoutuneesti tehneet tiivistä yhteistyötä yrityksen hyväksi.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)