Kolmen tukipilarin suunnitelmalla kohti kiertotaloutta

JULKAISTU: 2021-06-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Amerplast on julkaissut strategisen vastuullisuussuunnitelman. Strateginen suunnitelma rakentuu kolmen tukipilarin ympärille. Sustainable Solutions (vastuulliset ratkaisut) kokonaisuuden tavoitteena on jatkuvasti etsiä ja ottaa käyttöön ympäristöystävällisiä materiaaleja sekä teknologioita, jotka on integroitu osaksi kiertotaloutta. Sustainable Operations (vastuullinen toiminta) tarkoittaa resurssitehokkuuden maksimointia, vastuullista hankintaa sekä kasvihuonekaasupäästöjen ja jätteiden vähentämistä. Kolmas pilari, Sustainable Amerplast (vastuullinen Amerplast), heijastaa yrityksen sitoutumista vastuullisiin liiketoimintakäytäntöihin ja kestävään kasvuun, myös toimitusketjuissa. 

– Nykypäivän kuluttajat arvostavat ekologisia pakkauksia. Mikä on hyvää ympäristölle, on hyväksi myös liiketoiminnalle, ja tältä pohjalta haluamme tarjota asiakkaillemme kasvavassa määrin vastuullisia pakkausratkaisuja ja vaihtoehtoja, sanoo Amerplastin toimitusjohtaja Mark Rooney. 

Osana AmerGreen-ohjelmaa Amerplast tarjoaa ekologisia raaka-aineita, tuotteiden parempaa säilyvyyttä ja kierrätettävyyttä pakkauksille. Vuonna 2020 yli 95 % yrityksen tuottamista pakkauksista oli kierrätettävissä ja tavoitteena on saavuttaa 100 % kierrätettävyys vuoteen 2025 mennessä. 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)