Koiranruoka monomateriaalipakkaukseen

JULKAISTU: 15. lokakuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Suomalaisen Hau-Hau Champion-brändin  kuivaruokanappuloiden pakkaus kelpaa nyt kierrätykseen. Ruokakaupoissa myytävää Hau-Hauta valmistaa Vafo-konserniin kuuluva Prima Pet Premium Oy.

Mondin kehittämä monomateriaalista valmistettu joustomuovipakkaus korvaa entisen kierrätykseen kelpaamattoman pakkauksen ilman, että sen suojausominaisuudet tai käytettävyys kärsivät. Uusi EcoSolutions-ratkaisu tukee Hau-Hau Championia ympäristövaikutusten vähentämisessä.

Uudelleensuljettavana pakkaus säilyttää ruuan tuoreena ja pitää myös hajut sisällään. Nyt  käytössä oleva kantokahvallinen FlexiBag Recyclable on kokonaan polyeteeniä (PE), kun entinen Hau-Hau-pakkaus sisälsi myös metallikerroksen. Pakkauksen ulkopinta on mattalakattu, ja siinä on myös venttiili, josta ilma pääsee ulos – ominaisuus, joka auttaa optimoimaan logistiikkaa.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)