Klassinen joulun maku uudessa muodossa

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-11-02
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Monelle suomalaiselle joulu ei tule ilman Vihreitä Kuulia. Fazer aloitti klassikkomarmeladinsa valmistuksen 92 vuotta sitten, vuonna 1929. Nykyisin Fazerin Lappeenrannan tehtaalla valmistettavia makeisia kuluu Suomessa vuosittain 25 miljoonaa kappaletta. Nyt tämä suosikkimakeinen tullaan näkemään uudessa muodossa: 280 gramman lasipakkaukseen pakattu levittyvä Fazer Vihreitä Kuulia -uutuus saapuu kauppojen marmeladihyllyihin marraskuussa 2021. Uutuustuote soveltuu leivontaan, levitteeksi ja juustojen kera.

Tätä ennen Vihreät kuulat ovat hurmanneet suomalaiset makeishyllyssä rasioissa, irtokarkkeina ja suklaapatukoina, jäätelöaltaassa, keksihyllyssä sekä tähtitorttujen täytteenä leipomotuotteiden irtomyyntipisteissä.

Marmeladipurkin avaamisen helpottamiseksi tuotteessa on kätevä Easy Open -kansi. Käytön jälkeen purkin voi kierrättää lasinkeräyksessä, ja kansi lajitellaan metallikierrätykseen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx